Навигация

Полезные ссылки

автор: wellnesssc (опубликовано: 18 марта, 09:03)
Сёння ў нашым меню традыцыйная посная страва, якую елі менавіта ў гэтыя дні тыдня. Страва ў вясковай кулінарыі мае дзве назвы: цура і крышанка.

Інгрыдыенты:

400г жытняга хлеба
2 цыбуліны
2 ст. лыжкі хрэну
3 ст. лыжкі алею
0,5 л. квасу
востры чырвоны перац
соль да смаку
Як гатаваць:

Жытні хлеб са скарынкай накрышыць дробнымі кубікамі, падсмажыць на алеі і астудзіць. Можна хлеб не смажыць, а накрышыць і паліць алеем, добра перамяшаўшы. Пасля гэтага неабходна дадаць да хлеба нашаткаванай цыбулі, цёртага хрэну, пасаліць, паперчыць, перамяшаць і заліць квасам.

Страва гатовая да ўжывання. Смачна есці і да сустрэчы!


 просмотров: 842
 комментариев: 0
Комментировать статьи на нашем сайте возможно только в течении 1 дней со дня публикации.

Авторизация

Опрос на сайте

БЫЛИ ЛИ ВЫ КОГДА-НИБУДЬ В ЗЕЛЬВЕ?
Да, был(-а), очень понравилось
Да, был(-а), и обязательно приеду ещё
Нет, не был(-а), но очень хотелось бы побывать
Не был(-а), и сомневаюсь что когда-либо буду

Календарь

«    Апрель 2025    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 

Архив публикаций

Видео